Menu
News
Epic Events & Boardshop på Geilo! Fra oppstarten i 2008 har nå Epic Events AS etablert seg som Norges største eventselskap innen snowboard og extremsport.
NYHETER
Close

Jeg har realisert en visjon om å starte en rekke arrangementer jeg har sterkt tro på vil bringe mye glede til extremsportsutøvere og publikum landet over.

Jeg tilbyr bedrifter, merkenavn og skisenter å arrangere extremsportarrangement i forskjellige former og størrelser. Jeg holder et hovedfokus mot snowboard, men krydrer arrangementene med FMX, SMX og BMX ettersom det passer seg.

Selv har jeg kjørt snowboard i 30 år, vært på snowboardlandslaget i 7 år, vært jnuiorlandslagstrener i 3 år og vært trener og sportsjef ved NTG Geilo avd/snowboard i 5 år. Jeg har også 7 norgesmestertitler innen BMX freestyle.

Rune Lundsør, Rune Rullings, Epic Boardshop, Geilo, EventsEtter mange år I bransjen, har jeg opparbeidet mye kompetanse I forhold til arrangering, samt et inntrykk av hva utøvere og publikum ønsker å få servert når vi kommer på forskjellige arrangementer. Jeg har et godt samarbeid med støttespillerne til arrangementene, og alle er enige om at vi må ha trivsel og kvalitet I fokus.
Sponsorene for eventene er kun solide aktører. De har tro på det jeg står for I forhold til arrangementer og gleden alle samarbeidspartnere får når vi samles.
Her på netttsiden vår kan du trykke deg inn på de forskjellige arrangementene og hente den informasjonen du trenger. Dersom du har spørsmål utover det, eller ønsker mine tjenester, ta kontakt.

"Epic" betyr "enestående", og det er nettopp det vi lever opp til. Da regner jeg med at vi treffes i vinter.
— Rune —

Epic Background